Skip to main content

KEI STEDELIJK OPLEIDINGSORKEST

Samen muziek maken is ontzettend leuk! Dat plezier is de basis van het Kei Stedelijk Opleidingsorkest, het KSO. Het orkest is opgezet om kinderen die net een paar maanden muziekles hebben, vertrouwd te maken met samenspel. Dat doen we niet alleen tijdens de repetities, maar ook tijdens optredens. Zo spelen we regelmatig in de hal van de Pathé-bioscoop en hebben we al een aantal keren gespeeld op een boot van de Waterlijn. 

Het Kei Stedelijk Opleidingsorkest is een gezamenlijk initiatief van de Muziekschool van Scholen in de Kunst en de muziekverenigingen Lisiduna, Wilskracht en de KAMV. Blaas- en slagwerkleerlingen zijn van harte welkom om mee te spelen in het orkest. Na het KSO kun je meespelen in een harmonieorkest of doorstromen naar één van de andere ensembles of orkesten van Scholen in de Kunst. 

Kinderen kunnen meedoen aan het KSO na zo’n 4 à 6 maanden muziekles. Instromen in het KSO kan op twee momenten: direct na de zomervakantie of na de kerstvakantie.

Op de website van Scholen in de Kunst vind je alle informatie mocht je interesse hebben om mee te gaan doen met het KSO.